top of page

Grafiserve.shop is powered by

flyeralarm pro logo.png

GrafiServe is reseller van Flyeralarm. Een webshop bouwen met grafische producten zoals briefpapier en visitekaartjes is al lastig genoeg door de vele configuraties die eraan gekoppeld zijn zoals formaat, papiersoort, kleurgebruik en afwerking. Laat staan bij een uitbreiding naar reclamemateriaal, beursmateriaal en vooral relatiegeschenken en give-aways. Met een range van bijna 1300 producten is het bouwen van een eigen webshop een monsterklus dat ten koste gaat van het daadwerkelijke doel: Ondernemen. Flyeralarm biedt ons de mogelijkheid om gebruik te maken van de techniek van de flyerarlarm website zodat de monsterklus al iets minder monsterachtig werd. Evengoed blijft het veel werk maar we kunnen nu wel doen waar we goed in zijn: Het aanbieden van een gigantische hoeveelheid grafische producten voor alle mogelijke toepassingen voor particulier, beurs, school, winkel, supermarkt, kantoor etc. Kwaliteit staat bij ons voorop. We kunnen het wiel opnieuw uitvinden maar we kunnen ook dankbaar gebruik maken van de mogelijkheden die ons worden aangeboden. Dat geldt ook voor de productfoto's die u ziet op onze webshop. Waar mogelijk proberen we algemene productfoto's te gebruiken die een prima beeld van uw verwachting geven. Veel foto's komen overeen met die van Flyeralarm en een aantal daarvan zijn bewerkt. De kleur is naar onze huisstijlkleur aangepast en het GrafiServe logo staat in de plaats van het Flyeralarm logo.

Omdat via Flyeralarm en dus ook via ons producten van bepaalde merken worden aangeboden dienen we u een zo juist mogelijk beeld te geven van die producten. We kunnen immers geen productfoto van een merkloos product laten zien waar flyeralarm dat wel doet. We hebben uitdrukkelijke toestemming van Flyeralarm om de productfoto's in bewerkte vorm (met ons logo) op onze webshop te vertonen. Met name als het gaat om producten van bepaalde (gerenomeerde) merken. Wij vinden het belangrijk dat die producten goed tot hun recht komen op een professionele uitziende website. Flyeralarm besteedt daar veel zorg aan. Het is dus aan ons om dat ook te doen. We hebben regelmatig contact met het Flyeralarm Pro team om zaken te overleggen en waar mogelijk te verbeteren.

 

Vindt u dat productfoto's niet juist worden weergegeven of dat de weergave van onze webshop een vertekend beeld of nadelige gevolgen zou kunnen hebben voor zowel Flyeralarm als voor de merken waarvan wij hun producten vertonen laat het ons dan weten door een mail te sturen naar webshop@grafiserve.nl. Wij zullen er dan alles aan doen om zaken te herstellen of te verbeteren. Kijk voor meer informatie op Kies voor ons reselller programma | FLYERALARM PRO

bottom of page