top of page

Webdesign

Wil je een nieuwe of verbeterde website? Ook dat regelen we. 

We bouwen informatieve, statische of dynamische websites met een professionele uitstraling en met diverse interactieve mogelijkheden. We zorgen dat jouw website precies past bij hetgeen jij met jouw onderneming wilt uitstralen. 

Je wordt gezocht!

Maar met een gelikte website ben je er nog niet. Het internetverkeer is vandaag de dag ontzettend druk en we googelen er op los met z'n allen. Je wilt dus wel gevonden worden. We bieden daarom ook diverse SEO mogelijkheden aan zoals het maken van google campagnes. 

"Als je maar genoeg betaalt kom je wel hoog in de google rankings te staan". Dat horen we vaak maar dat hoeft helemaal niet. Ook voor startende bedrijven zijn er passende oplossingen en vooral betaalbare oplossingen om te worden gevonden in de zoekmachines. We kunnen een mooie campagne maken wanneer jouw website online staat

AdobeStock_444918811.jpeg

Social talk

Social media is niet meer weg te denken uit de digitale wereld en ook daar wordt gretig gebruik van gemaakt als het gaat om zien en gezien worden. Dat geldt ook voor bedrijven en startende ondernemers. Heb je een lijst met goede vrienden of volgers dan pak je het wat informeler of misschien zelfs wat brutaler aan maar als je een professioneel social media account wil aanmaken kunnen we je daarbij helpen en ook met de professionele posts die je wil plaatsen.

bottom of page