Grafisch Ontwerpen

grafische diensten

onscherpe Lichten

Desk Top Publishing

Advertisement

Ready to Print

Advise

Bij een grafisch bedrijf denkt u wellicht aan het ontwerpen van een logo of een visitekaartje of misschien een flyer.

GrafiServe is een full service grafische bedrijf dat zich naast eerder genoemde zaken ook bezig houdt met allerhande DTP werkzaamheden,

het drukklaar maken van bestanden en het opmaken van diverse tastbare en digitale content.

En vanaf vandaag kunt u ook voor webdesign bij ons terecht.

Zo kunnen we voor u een advertentie opmaken voor een krant maar ook een banner voor een website. We maken een flyer voor een evenement

maar we verzorgen ook de opmaak en het drukklaar maken van complete boeken.

We maken niet alleen uw logo maar uw volledige huisstijl. Heeft u informatie over uw bedrijf die u graag met uw nieuwe of bestaande klanten deelt?

Dan maken we in samenwerking met u of in opdracht van u een prachtige folder of bedrijfsbrochure. 

Daarnaast geven we advies over het gebruik van verschillende soorten papier en eventuele afwerking van uw grafisch product.

Op aanvraag sturen we u een informatiepakket met daarin een papierstalen boekje met een uiteenlopende range aan papiersoorten en veredelingen. 

En wilt u slechts een puntje op de i alvorens u iets wilt laten drukken. Ook al is dat bij iemand anders? Dat kan ook! Uw grafische producties,

zowel tastbaar als digitaal moeten goed zijn als het bij ons vandaan komt. We zeggen niet voor niets: Eerst denken... Dan drukken!

In deze tijden van snelle verandering is het lastig om snel te schakelen. Producten worden snel duurder, er is meer schaarste en de overheid stelt ondernemers en particulieren meer op de proef met maatregelen, wetten en regels. Uw marketing vraagt dan ook om een flexibele partner als het gaat om grafische diensten zoals on- en offline design, printmedia en belettering. GrafiServe is zo'n partner. 

We bieden namelijk het unieke 'Back2 Business' pakket aan. Voor een vast bedrag per jaar wijzigen we zonder extra kosten uw gewenste media zoals bijvoorbeeld stoepborden, Prijs- en menukaarten, Flyers, folders en ander grafisch materiaal waarin vaak snel geschakeld moet worden. Ook maken we een nauwkeurige analyse over het verbruik van uw grafisch werk zodat u niet onnodig veel flyers bij het oud papier hoeft te gooien.  Maar met 'printing on demand' zorgen we ook voor kleinere oplagen die snel geleverd kunnen worden zodat u ook voor uw klanten snel en accuraat bent. 

desklamp_edited.jpg