Het team van

Team Grafiserve

Koffie? Thee? Fris? Melk? Ranja met een rietje of een Milkshake? We serveren alles wat u wilt. Nouja, op grafisch gebied dan. Maar ook daarin zijn er enorm veel smaken.
Grafisch ontwerp is er in veel soorten, stijlen en smaken. De uitstraling van een ontwerp moet aansluiten bij wat u uitdraagt. Als bij een lekkere milkshake is het bij een grafisch ontwerp zoeken naar de juiste balans tussen tekst, beeld, opmaak en uitstraling.
Een logo, beeldmerk of grafisch object is iets persoonlijks waar u zelf al over nadenkt. Het is tenslotte uw organisatie en daarin neemt u de belangrijkste beslissingen. Wij denken daarom niet vóór u maar wij denken mét u!
U bepaalt de ingrediënten en wij zorgen voor de juiste mix van diverse grafische objecten en uitingen.
Een goed gesprek is het halve werk. En dat doen we ook graag bij u als dat beter past! Of u nu aan de andere kant van de stad is of aan de andere kant van het land. Onze service reikt zo ver als nodig is voor u.
Ook zin in koffie bij een goed gesprek? Bel of mail dan naar Sil. Het maakt niet uit welke…

We doen ons niet groter voor dan we zijn.

We hebben geen drukpersen een groot kantoor en geen dure reclame. We hebben dus ook geen enorme overheadkosten. Het is gewoon een kwestie van de juiste contacten met de juiste leveranciers waarmee wij al jaren samenwerken en die voor u de perfecte stapel drukwerk kunnen maken.
We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. We zorgen er wel voor dat we uw ontwerp vertalen naar een correct bestand waar elke drukkerij raad mee weet.
Aflevering doen we graag zelf maar soms is het makkelijker en sneller dat uw order direct vanuit de drukkerij geleverd wordt. Dit gebeurt meestal door de bekende transportdiensten.