Aangenaam

Mijn naam is Sil van Gerwen. Ik woon en werk in het Limburgse Ottersum, zo'n 15 kilometer onder Nijmegen. Na het grafisch lyceum in Eindhoven te hebben afgerond ben ik gaan werken als offsetdrukker bij een kleine drukkerij in Valkenswaard, het dorp waar ik destijds woonde. Aldaar deed ik tevens andere werkzaamheden zoals het monteren, belichten en ontwikkelen van drukplaten en ook verrichte ik werkzaamheden als snijden, vouwen, brocheren, nieten, boren, lijmen en verpakken. Bij sommige orders was ik betrokken bij het gehele procedé van prepress tot afterpress en zelfs de logistiek. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik extra scholing gevolgt om volleerd drukker vellenoffset te worden. Ook heb ik in andere drukkerijen gewerkt. Zowel op kleine als grote drukmachines. 

De wens om zelf een drukkerij te starten was snel geboren. Maar door de komst van internet en het gemak waarmee drukwerk vandaag de dag besteld kan worden was dat geen optie. Toch kan ik mijn grafische vakkennis gebruiken om toch een grafisch bedrijf te starten en dat is dan ook gebeurd in 2011. Na nog wat extra scholing in grafisch ontwerp te hebben gehad kon ik een volwaardig grafisch bedrijf beginnen.

Een drukkerij zonder drukpersen welliswaar. Maar met onze grafische partners in binnen- en buitenland waar we in de loop der jaren een aardige korting hebben kunnen bedingen kunnen we dat voordeel doorspelen naar onze klanten. 

Image by Omid Armin

Het team van GrafiServe

Wilt u kennis maken met Sil, Sil of Sil? Of gewoon een vrijblijvende                         offerte aanvragen? Bel, mail of vul het formulier in.

 
Informatie of een vrijblijvende offerte?

Dank voor uw bericht

loep.jpg